Historien bag

Hej læser 🙂 Jeg sidder her i sofaen og tænker… Hvad skal jeg skrive, nogen ville måske mene, lad vær ;-)…. men samtidig vil det jo være på sin plads og fortælle hvad der gør at jeg bruger en del tid med det her knytteri. Det hele startede for ca. 1/2 år siden, hvor jeg surfede rundt på nettet og bla. Facebook, for at kikke på løst og fast. Jeg kom ind på en side. hvor en tidligere militær mand lavede de flotteste militær armbånd med regiments farver. Jeg bestilte straks et med GHR farver, og lad mig skrive det sådan, super flot arbejde jeg modtog, Efter at mit blik i dagligdagen så armbåndet, tænkte jeg, at det kunne man måske selv lave. Så næste skridt var at finde ud af hvor man så køber det der ”snor”. Skal man så lede efter snor eller som det også hedder på dansk ”faldskærms line” eller ”Paracord”. Næste tanke var. Jeg gider ikke ligge inde med faldskærms line for flere 1000,- kr. så mon ikke man kunne købe for 100,- et eller andet sted på en smykkeside i Danmark? Det gik hurtigt, pakken kom hurtigt, og jeg gik i gang med de skabeloner som jeg havde fundet i forvejen, men hold da op, hvor går der meget Paracord på et ”lille” armbånd. Hmmm det var jo bestemt ikke nok så hvor kan man så købe lidt mere i flere farver til ikke så mange penge….resultatet blev den blå avis, om den havde lidt man kunne kikke på? Og ikke fordi der var meget – absolut ikke – men en fyr i Odense havde en kasse som han ikke ville bruge mere, og så gik det med aftalt pris og forsendelse. Stor var spændingen da jeg modtog pakke, var der meget, svarede det til billederne som han havde sendt osv….. men, ingen problem, fik en masse spændende farver og enkelte låse. Der gik ikke engang 24 timer, så var det første armbånd solgt til en kollega som skulle bruge det som gave, ydermere fulgte der så lige en nøglesnor med:-) Det var så starten….. senere har jeg haft den fornøjelse at lave til kollegaer, venner i bla. Danmark og USA. Nogle af de ting jeg laver, gør også at jeg kan yde en lille personlig og økonomisk indsats til diverse foreninger, Som udgangspunkt har jeg lavet awarness sløjfer (uofficielle) til følgende foreninger og flere følger: AIDS (RØD) ADHD (ORANGE) Autisme (FLERFARVET) Støt Soldaterne (GUL) Støt Brysterne (PINK/LYSERØDE) Stør foreningen for vold mod kvinder (HVID) Støt Prostatakræft (LYSEBLÅ)